Over Ons

Dawar Aria

Consultant


Aria Recruitment: Jouw Partner in IT, Technology en Zorg

Sinds 2017 is Aria Recruitment dé toonaangevende arbeidsbemiddelaar die met succes opdrachtgevers en kandidaten begeleidt in het volledige recruitmentproces. Onze expertise strekt zich uit over de dynamische domeinen van IT, Technology en de zorgmarkt. Of je nu op zoek bent naar permanente of tijdelijke functies in een van deze focusgebieden, bij Aria Recruitment ben je aan het juiste adres.

Onze specialisatie? Bachelor-, Master- en PhD-opgeleide specialisten. Maar wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke en pragmatische aanpak, gecombineerd met een laagdrempelige samenwerking per opdracht. Bij Aria Recruitment streven we naar duidelijke partnerschappen, waarin zowel opdrachtgevers als kandidaten volledig op de hoogte zijn van de voortgang gedurende het sollicitatieproces.

Wil je ontdekken welke mogelijkheden Aria Recruitment voor jou of jouw organisatie kan bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw recruitmentdoelen.

Laat ons samen jouw toekomst vormgeven. Contacteer ons nu voor een startgesprek!